IR680630201903310391767001 آینده به شما نزدیک است - روش غیرفعال کردن نام و تصویر شما در تبلیغات گوگل
ترفندستان ● مرجع اخبار و اطلاعات کامپیوتری ، اینترنت ، موبایل و آنچه شما بخواهید
تاریخ : جمعه 17 بهمن 1393
نویسنده : Mohsen Jamshidi Zarmehri

گوگل این حق را دارد که در تبلیغات خود یا توصیه‌ی آن محصول یا سرویس به سایر افراد، از نام و عکس شما به عنوان یکی از استفاده‌کنندگان استفاده کند.

البته گوگل قابلیت غیرفعال کردن این امر را نیز برای کاربرانش فراهم کرده است که در این مطلب روش انجام آن را به شما آموزش می دهیم.

 

کافیست مراحل زیر را به ترتیب انجام دهید

در ابتدا به لینک زیر بروید:
https://plus.google.com/settings/endorsements

 

نکته:اگر از کاربران سرویس گوگل پلاس نیستید ابتدا از شما خواسته می‌شود تا حساب کاربری خود را ارتقا دهید تا پروفایل شما در این شبکه فعال شود.اگر هم عضو گوگل پلاس هستید مستقیماً به صفحه‌ی مورد نظر هدایت خواهید شد.

 

در مرحله بعد کافیست در پایین صفحه تیک گزینه‌ی Based upon my activity, Google may show my name and profile photo in shared endorsements that appear in ads را بردارید و بر روی Save کلیک کنید.

با این کار دیگر از مشخصات شما در تبلیغات گوگل استفاده نخواهد شد.




موضوعات مرتبط: مرورگر , آموزش , ترفـند , ترفـند , ترفـند , ترفـند , ترفـند , لپ تاب , لپ تاب , ویندوز 7 ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
آخرین مطالب
   
ابزار اینستا گرام
ابزار تلگرام

progress:
 
 
   
شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات